O nama

Tvornica Ceramiche Mariner osnovana je 1984. godine.

U svojoj grupaciji, također su Ceramica Euro i MGM Ceramiche

Tvrtka Ceramiche Mariner djeluje na hrvatskom tržištu od 1990. godine i jedna je od vodećih talijanskih tvornica u segmentu proizvodnje kvalitetne keramike, srednje i više klase.

Zahvaljujući kontinuiranim ulaganjem u razvoj djelatnika i asortimana, u više od 30 godina postojanja tvrtka je izrasla u tržišnog lidera u domeni opremanja interijera. Pouzdanog partnera u nama pronašli su i maloprodajni kupci i veliki investitori kao i arhitekti, o čemu govori niz relevantnih referenci.

Ceramiche Mariner s ponosom predstavlja svoj vlastiti novootvoreni salon u Rijeci Viškovo Stupari 23b, na kojeg se tvrtka odlučila kako bi se približila svojim kupcima i ponudila vrhunsku keramiku po vrlo pristupačnim cijenama.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da posjetite naš novootvoreni salon i uvjerite se u kvalitetan i širok izbor unutarnje, vanjske, podne i zidne keramike vrhunske kvalitete.

Također Vam nudimo kvalitetnu opremu za Vašu kupaonicu; kabine, kade, sanitarije i slavine.

Kako domaćih tako i svjetski renomiranih proizvođača!

Uz kvalitetan asortiman, ponosni smo na vrhunsku uslugu, ljubaznost, profesionalnost i stručnost naših djelatnika koji će za svakog od vas pronaći najbolje i najljepše rješenje za Vašu kupaonicu, kuhinju, terasu...

Ceramiche Mariner svoj razvoj vidi u ponudi vrhunskih proizvoda svojim kupcima, pri čemu su kvaliteta usluga i zadovoljstvo naših kupaca, nit vodilja tvrtke.

Proizvođači u našem asortimanu

ferotehna-o-nama
Fero-term-o-nama