O nama

Evolucija budućnosti s vrijednostima prošlosti.

Tvrtka Ceramiche Mariner djeluje već više od 35 godina.

Ceramiche Mariner osnovali su Catti Arnaldo i njegova supruga Porta Luisa 1984. godine s ciljem da se približe potrebama svojih kupaca kako u Italiji, tako i u inozemstvu, ističući se prije svega uslugom i kvalitetom koja se nudi.

 • 1997. tvrtka se značajno proširila

  1997. godine tvrtka Ceramiche Mariner sastavljena od dvadesetak ljudi, započela je proces povećanja broja osoblja i prometa, što je dovelo do stvaranja novih ureda i skladišta s ciljem pružanja veće pomoći kupcima i zadovoljavanja svih njihovih potreba.
 • 2001. godina: Otvoreno je prvo postrojenje s dvostrukim pečenjem

  2001. godine u Casalgrandeu je otvoreno prvo postrojenje za dvostruko pečenje premaza, s godišnjom proizvodnjom od približno 1.200.000 četvornih metara.
 • 2016. godina: Kupnja nekretnina

  Nagli pozitivni rast poslovanja naveo je obitelj Catti da donese važnu odluku kako bi mogli nastaviti sa svojim glavnim ciljevima: kvalitetom i uslugom. U 2016. godini kupili su 55.000 četvornih metara terena na kojem su za samo 14 mjeseci izgradili skladišta i pogon proizvodnje. Investiciju je to od 55.000.000 Eura. Područje je u potpunosti obnovljeno, a konstrukcije su izgrađene u skladu sa svim seizmičkim ograničenjima kako bi se osigurala maksimalna sigurnost zaposlenika.
 • 7. siječnja 2019.

  U siječnju 2019. pogon je pokrenut, stvarajući 90 radnih mjesta, a u samo 3 mjeseca proizvodnje prinos je bio 95,5%, s godišnjim proizvodnim kapacitetom od 5.400.000 m². S novim softverom PRIME provjerava se svaki pojedini proizvodni postupak u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg dijela svijeta, održavajući detaljnu kontrolu troškova i brzo intervenirajući na kvaliteti proizvoda.
 • 27. rujna 2020. Otvaranje novog izložbenog salona

  Naš novi izložbeni salon koji se proteže na čak 400m² otvorili smo 27. rujna 2020. U tom prostoru možete vidjeti svu strast i ljubav našeg rada. Ovaj novi prostor otvoren je onima koji vjeruju u nas, u našu budućnost i u inovacije koje želimo unijeti u vaše domove.

Ovim dokumentom Ceramiche Mariner d.o.o. predlaže, u skladu sa svojim dinamičnim i izravnim karakterom, sažeta etička načela koja su oduvijek karakterizirala vlastiti način rada.

VRIJEDNOSTI KOJE ČINE NAŠU DNK:

1. ETIKA:

Ceramiche Mariner komunicira i djeluje na iskren i transparentan način prema svim svojim suradnicima, zaposlenima, kupcima i dobavljačima. Upravo s gledišta ovog duha ispravnosti i pravde, djeluje s povjerenjem u međusobnoj interakciji u odnosima između kolega, suradnika i poslovnih partnera.

2. DUH ZAJEDNIŠTVA:

Ceramiche Mariner neprestano nastoji stvoriti i poticati motiviranost, sa sposobnošću uključiti sve sudionike u opskrbnom lancu prema zajedničkom cilju. Tvrtka pruža ugodne i adekvatne prostore za rad, favorizirajući i promičući predanost, strast i entuzijazam koji u sebi nose njezini ljudski resursi. S druge strane, Tvrtka od svih suradnika očekuje poštivanje radnog okruženja i svojih kolega.

Grupna kohezija i suradnički stavovi potiču se u svakodnevnom upravljanju tvrtkom, razvijajući rašireni osjećaj pripadnosti.

3. IZVRSNOST:

Traganje za kontinuiranim poboljšanjima unutar tvrtke Ceramiche Mariner nije samo slogan, već stvarni pogon prema izvrsnosti u vlastitom sektoru. Iz takvih rezultata proizlazi korištenje, stimuliranje i nagrađivanje profesionalnih vještina članova cijelog tima.

Timski duh koji karakterizira tvtku i predanost svih, neprocjenjiva su vrijednost tvrtke Mariner koji je čine dinamičnom i sposobnom za brzo i učinkovito provođenje svojih procesa.

4. ODGOVORNOST:

Ceramiche Mariner vjeruje u poštivanje uloge koju svaki član tima igra unutar tvrtke.

Iz tog se razloga promiče i potiče suradnja između kolega, izbjegavajući prekoračenja, preklapanje uloga i nepoštivanje drugih zaposlenika tvrtke ili vanjskih osoba. Uprava tvrtke odlučno promiče svijest svakog zaposlenika da predstavlja dio slike koju tvrtka projicira na van.

5. POUZDANOST I VJERODOSTOJNOST U POSLOVNIM I MEĐULJUDSKIM ODNOSIMA:

Uprava tvrtke djeluje i provodi na način koji je u skladu s do sada utvrđenim etičkim načelima tvrtke, u poslovanju i upravljanju samom tvrtkom. Ovakav pristup omogućuje upravi tvrtke Ceramiche Mariner da uvijek bude primjer kolegama i suradnicima.