Asortiman

U našem širokom asortimanu renomiranih proizvođača možete pronaći veliki izbor keramike, sanitarija, slavina, tuš kabina i kupaonskog namještaja. 

Keramika

Trebate keramiku za kupaonicu, kuhinju, dnevni boravak, poslovni ili vanjski prostor? Imate dvojbe kako uskladiti nebrojene stilove, boje, materijale sa raspoloživim sredstvima? Prepustite se bezbrižno savjetima našeg tima koji će 3D prezentacijom olakšati vašu odluku.

Sanitarije

Trendove u razvoju keramike mora pratiti i tehnologija proizvodnje sanitarija. Kvaliteta, dizajn, vrhunski materijali samo su neke od karakteristika kojima se vodimo kod odabira sanitarija za našu ponudu. Samo najbolje sa tržišta uvrstit ćemo u naš asortiman. 

Tuš kabine

Posebnu pažnju pri uređenju kupaonice zahtjeva odabir tuš kabine. Bile velike, male, polukružne, kvadratne, funkcionalne, izrađene po mjeri, kutak za brzo osvježenje ili vlastita wellness oaza, tuš kabine moraju zadovoljiti zahtjeve funkcionalnosti i sigurnosti.

Kupaonski namještaj

Moderna ili klasična, kupaonica mora biti organizirana i uredna kako bi se osjećali opušteno i zadovoljno. Naš kupaonski namještaj ostvaruje sve zahtjeve. 

Slavine

Za kupaonice ili kuhinje nudimo širok izbor kompaktnih, dizajnerskih, ekonomičnih stilova i karakteristika najpouzdanijih svjetskih marki. Nudimo široki izbor slavina i tuš setova za kade, umivaonike, bidee, sudopere kao i razne dodatke i pribor.

Ljepila i fuge

Ceramiche Mariner nude provjerene i kvalitetne materijale za postavljanje keramike. Raznobojne fuge dati će finalni pečat svakoj kupaonici. 

Parket

Koristeći samo pravo drvo, ova je izvanrednu prirodna sirovina oblikovana u 2 ili 3 sloja kako bi vam jamčila najbolju stabilnost i trajnost te otpornost na habanje. 

Radijatori

Naši blistavi paneli izrađeni od mramornog praha Livingstone® rezultat su istraživanja i naše inovativne, patentirane tehnologije. Mramorni prah, nusproizvod obrade rezanjem mramora, ponovno se koristi i aglomerira s vodom i vezivnim sredstvima za stvaranje visokoučinkovitih i sofisticiranih predmeta za opremanje.