Etička načela tvrtke

Ovim dokumentom Ceramiche Mariner d.o.o. predlaže, u skladu sa svojim dinamičnim i izravnim karakterom, sažeta etička načela koja su oduvijek karakterizirala vlastiti način rada.

VRIJEDNOSTI KOJE ČINE NAŠU DNK:

1. ETIKA:

Ceramiche Mariner komunicira i djeluje na iskren i transparentan način prema svim svojim suradnicima, zaposlenima, kupcima i dobavljačima. Upravo s gledišta ovog duha ispravnosti i pravde, djeluje s povjerenjem u međusobnoj interakciji u odnosima između kolega, suradnika i poslovnih partnera.

2. DUH ZAJEDNIŠTVA:

Ceramiche Mariner neprestano nastoji stvoriti i poticati motiviranost, sa sposobnošću uključiti sve sudionike u opskrbnom lancu prema zajedničkom cilju. Tvrtka pruža ugodne i adekvatne prostore za rad, favorizirajući i promičući predanost, strast i entuzijazam koji u sebi nose njezini ljudski resursi. S druge strane, Tvrtka od svih suradnika očekuje poštivanje radnog okruženja i svojih kolega.

Grupna kohezija i suradnički stavovi potiču se u svakodnevnom upravljanju tvrtkom, razvijajući rašireni osjećaj pripadnosti.

3. IZVRSNOST:

Traganje za kontinuiranim poboljšanjima unutar tvrtke Ceramiche Mariner nije samo slogan, već stvarni pogon prema izvrsnosti u vlastitom sektoru. Iz takvih rezultata proizlazi korištenje, stimuliranje i nagrađivanje profesionalnih vještina članova cijelog tima.

Timski duh koji karakterizira tvtku i predanost svih, neprocjenjiva su vrijednost tvrtke Mariner koji je čine dinamičnom i sposobnom za brzo i učinkovito provođenje svojih procesa.

4. ODGOVORNOST:

Ceramiche Mariner vjeruje u poštivanje uloge koju svaki član tima igra unutar tvrtke.

Iz tog se razloga promiče i potiče suradnja između kolega, izbjegavajući prekoračenja, preklapanje uloga i nepoštivanje drugih zaposlenika tvrtke ili vanjskih osoba. Uprava tvrtke odlučno promiče svijest svakog zaposlenika da predstavlja dio slike koju tvrtka projicira na van.

5. POUZDANOST I VJERODOSTOJNOST U POSLOVNIM I MEĐULJUDSKIM ODNOSIMA:

Uprava tvrtke djeluje i provodi na način koji je u skladu s do sada utvrđenim etičkim načelima tvrtke, u poslovanju i upravljanju samom tvrtkom. Ovakav pristup omogućuje upravi tvrtke Ceramiche Mariner da uvijek bude primjer kolegama i suradnicima.