Politika kvalitete

Ceramiche Mariner se ne zaustavlja nikada.

S mladim i dinamičnim karakterom poput vulkana koji neprestano eruptira, a karakterizira ga ustrajnosti u napredovanju, Društvo nastavlja ostvarivati ​​svoj cilj a to je stalno poboljšanje i izvrsnost u sektoru.

Dobiveni rezultati motiviraju nas i potiču da se još više poboljšamo, a da pritom nikada ne izgubimo kvalitetu, poštujući sigurnosti na radnom mjestu i poštujući sve ono što nas okružuje.

Gledamo unaprijed sa sve ambicioznijim ciljevima, ali svjesni činjenice da se to može postići samo zalaganjem cijelog tima, naših suradnika i partnera tvrtke.

Održavanje visokih standarda proizvoda i usluga koje smo pružili do sada traži veliku predanost cijelog tima Ceramiche Mariner. Potreban je veliki trud i pažnja oko detalja kako bi se proces pretvaranja šake gline mogao provesti od početka do kraja u proizvod velike izvrsnosti cijenjen u cijelom svijetu.

Ovakav krajnji rezultat zahtijeva posvećenost svih u tvrtki a upravo je iz tog razloga Uprava svjesna važnosti dijeljenja svojih uspjeha s onima koji su s njom surađivali kako bi ih stekli i prepoznali njihovu vrijednost kroz uvažavanje svačijeg rada.

Timski rad i sinergija kamen su temeljac tvrtke.

Ceramiche Mariner je tvrtka koju snažno karakterizira ljubav za vlastiti zemlju, društveni i ekološko aspekt u kojem živi i diše.

To je tvrtka koja vrijednost održivosti implementira u svoje svakodnevne aktivnosti počevši od onih velikih kao što je energetska učinkovitost i ušteda prirodnih resursa koji su mogući zahvaljujući upotrebi najnovije generacije tehnologije, pa sve do jednostavne geste kao što je odvojeno prikupljanje otpada na cijelom poslovnom prostoru.

Snaga ove tvrtke je vjera u ono što radi, tražeći i pronalazeći svakog dana način da slijedi svoj cilj etike i kvalitete.