Hansgrohe linija Pulsify

Neusporedivi doživljaji tuširanja za sve veličine kupaonica

Želite prekrasne trenutke opuštanja s vodom, iako nemate previše mjesta u kupaonici? Za vas je hansgrohe razvio liniju Pulsify. Moderna linija tuševa obavija vaše tijelo mikrofinom mlazom PowderRain i optimalno se prilagođava vašem prostoru – čak i ako ga ima vrlo malo. Uživajte u neusporedivim doživljajima tuširanja, sjajnim funkcijama koje povećavaju udobnost i individualnim kombinacijama dizajna!

Dizajn koji mazi sve oko sebe

PowderRain – vaš jedinstveni doživljaj opuštanja

Tuševi Pulsify pretvaraju vodu u nježan omotač satkan od bezbroj mikrokapljica koji nježno i šaputavo tiho obavija vaše tijelo tijekom tuširanja, kako biste se mogli ugodno psihički i fizički opustiti. hansgrohe tu vrstu mlaza naziva PowderRain, a Pulsify će vas njome razmaziti u dva različita intenziteta. Za jednostavno dobar osjećaj.

Zašto su još tuševi Pulsify jedinstveni

Osim inherentnim faktorom ugode, Pulsify osvaja i svojim bezvremenski lijepim dizajnom, obiljem udobnosti i uštedom vode, kao i visokom hansgrohe kvalitetom:

  • Mat crna, mat bijela ili boja kroma? S modernim dizajnom površina svoju kupaonicu možete urediti na osoban i originalan način.
  • Za još više individualnosti u prostoru tuša birajte između elegantnih nadžbuknih i podžbuknih inačica.
  • Pomoću tehnologije Select možete jednostavno upravljati željenom vrstom mlaza – pritiskom gumba.
  • Ekološki prihvatljivi tuševi vrlo su ekonomični zahvaljujući tehnologiji EcoSmart pa ćete s njima trošiti znatno manje vode i energije. 
  • Uz tehnologiju QuickClean kamenac možete jednostavno ukloniti trljanjem – za njegovane i dugotrajne proizvode.

Podijeli: