Arblu A 180 – tuš kabina baš po mjeri!

Za predivnu kupaonicu profinjenog stila izaberite tuš kabinu prestižne talijanske marke Arblu A 180, sa staklom debljine osam milimetara izrađuje se po željenim mjerama.

Debljina stakla izravno je proporcionalna njegovoj vrijednosti: što je staklo deblje, vaša će tuš kabina izgledati ljepše.


Izaberite prostor u koji ćete montirati tuš kabinu, bilo da je to klasično, u kut kupaonice, zid ili niša.

Profili:

Staklo:


Neklizajuće podloge koriste se u cjelokupnom asortiman Pietrablu tuš kada koje su podvrgnute testu prema standardu DIN 51097.

Sustav za automatsko zatvaranje vrata

Dovoljan je samo lagani pritisak da se vrata polako zatvore!

 

Ova kabina ima nešto što će vas oduševiti!

  • Tretman trajnog uklanjanja kamenca. Jednostavan plus
  • Lakoću čišćenja garantira SGP tretman protiv kamenca i eventualne zaostale mrlje koje se lakše uklanjaju nego na neobrađenom staklu.
  • Otvara se za čitavih 180 stupnjeva. Otvor koji ne krade prostor, već ga optimizira i omogućuje vam da imate veliki tuš čak i u maloj kupaonici.
  • Magnetski zatvarač na aluminijskom profilu. Jednostavan, brz, koristan zatvarač za laganu, ali stabilnu kutiju.
  • GSS film; prilikom razbijanja, kaljeno staklo stvara vrlo male krhotine kako ne bi bilo opasno za ljude. GSS zaštitni film blokira raspršivanje fragmenata za dodatnu sigurnost.
  • Iz dana u dan, staklo je zaštićeno od korozije, ne postaje neprozirno i zadržava svu svoju ljepotu! Ta zaštita traje 10 godina.

Podijeli: