Novosti

24 veljače, 2022

Hygea – GALASSIA Italy

Hygea je viseći WC bez ruba koji ima integrirani elektronski bide sa mekanom navlakom za sjedalo. To je jednostavan i revolucionaran proizvod, rođen s posebnom pažnjom na utjecaj na okoliš.
1 veljače, 2022

Florimova kolekcija Sensi

Ovu Florimovu kolekciju dizajnirao je Matteo Thun. Nježne i prirodne boje kolekcije Sensi podsjećaju nas na jednostavan način života koji ostavlja nepotrebno iza sebe.
29 prosinca, 2021

Pietra Ionica

Iz Ceramice Euro proizašla je nova kolekcija porculanskih pločica Pietra Ionica. Klasični dizajn spojio se sa suvremenim dizajnom i oživio originalne vrijednosti.
24 prosinca, 2021

Fuorituono

Izdržljiviji i dugotrajniji od tepiha i drva, podovi od pločica razuman su pristup kojim se postiže bezvremenski, vrhunski izgled u svakoj prostoriji.
24 prosinca, 2021

Atmosphères de Rex

Iz tisućljetne tradicije Pierre Bleuea dolazi Atmosphères de Rex, nova kolekcija porculanskog kamena s dubokom i privlačnom energijom koja govori o neformalnoj eleganciji suvremenih luksuznih prostora.
11 studenoga, 2021

Ceramica Vogue – talijanske glazirane kamene pločice

Ceramica Vogue pločice cijenjene su u cijelom svijetu i sposobne zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. U ponudi imaju široki asortiman proizvoda, npr. jednostruko ili dvostruko pečene pločice, porculansku keramiku te glaziranu kamenu keramiku.
8 studenoga, 2021

Les Origines de Rex

Les Origines de Rex govori o skladnoj ljepoti bijelog mramora, kombinirajući percepciju luksuza i sofisticiranosti uvijek svojstvene ovom fascinantnom materijalu s strogošću estetike i uravnoteženih vena.
3 studenoga, 2021

CP Parquet

Parketi CP PARQUET napravljeni su da vas prate tijekom cijelog života. Koristeći samo pravo drvo, ova je izvanrednu prirodna sirovina oblikovana u 2 ili 3 sloja kako bi vam jamčila najbolju stabilnost i trajnost te otpornost na habanje.
29 rujna, 2021

Novi katalog – Pantone

23 rujna, 2021

Politika kvalitete

Ceramiche Mariner se ne zaustavlja nikada. S mladim i dinamičnim karakterom poput vulkana koji neprestano eruptira, a karakterizira ga ustrajnosti u napredovanju, Društvo nastavlja ostvarivati ​​svoj […]