Novosti

29 prosinca, 2021

Pietra Ionica

Iz Ceramice Euro proizašla je nova kolekcija porculanskih pločica Pietra Ionica. Klasični dizajn spojio se sa suvremenim dizajnom i oživio originalne vrijednosti.
24 prosinca, 2021

Fuorituono

Izdržljiviji i dugotrajniji od tepiha i drva, podovi od pločica razuman su pristup kojim se postiže bezvremenski, vrhunski izgled u svakoj prostoriji.
24 prosinca, 2021

Atmosphères de Rex

Iz tisućljetne tradicije Pierre Bleuea dolazi Atmosphères de Rex, nova kolekcija porculanskog kamena s dubokom i privlačnom energijom koja govori o neformalnoj eleganciji suvremenih luksuznih prostora.
11 studenoga, 2021

Ceramica Vogue – talijanske glazirane kamene pločice

Ceramica Vogue pločice cijenjene su u cijelom svijetu i sposobne zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. U ponudi imaju široki asortiman proizvoda, npr. jednostruko ili dvostruko pečene pločice, porculansku keramiku te glaziranu kamenu keramiku.
8 studenoga, 2021

Les Origines de Rex

Les Origines de Rex govori o skladnoj ljepoti bijelog mramora, kombinirajući percepciju luksuza i sofisticiranosti uvijek svojstvene ovom fascinantnom materijalu s strogošću estetike i uravnoteženih vena.
3 studenoga, 2021

CP Parquet

Parketi CP PARQUET napravljeni su da vas prate tijekom cijelog života. Koristeći samo pravo drvo, ova je izvanrednu prirodna sirovina oblikovana u 2 ili 3 sloja kako bi vam jamčila najbolju stabilnost i trajnost te otpornost na habanje.
29 rujna, 2021

Novi katalog – Pantone

23 rujna, 2021

Politika kvalitete

Ceramiche Mariner se ne zaustavlja nikada. S mladim i dinamičnim karakterom poput vulkana koji neprestano eruptira, a karakterizira ga ustrajnosti u napredovanju, Društvo nastavlja ostvarivati ​​svoj […]