Totalni luksuz – Florimova kolekcija Rêves

Kolekcija Rêves inspirirana je drevnom i profinjenom ljepotom alabastera. Rêves nudi tople boje lješnjaka i čokolade koje stvaraju prirodnu i opuštajuću atmosferu, biserno plave tonove koji emitiraju svjetlost i jedinstvenost, zelene tonove žada koji otkrivaju beskrajni potencijal te elegantnu boju bisera.

Meki uzorci žilica i nježni kontrasti boja karakteriziraju ovu luksuznu kolekciju koja odiše ukusom i autentičnošću kroz svijetle i upadljive nijanse.

Ove pločice unose suvremenu eleganciju u domove koristeći nježne nijanse i plemenite boje koje su u skladu s najnovijim trendovima luksuznog življenja.

Na zidu: Rêve bleu mat u dimenziji 120×280 cm / Na podu: Rêve bleu mat u dimenziji 60×120 cm

Keramiku karakteriziraju nježni uzorci i kontrasti boja. Svijetle i jarke nijanse izmjenjuju se a površina ima svjetlucave, duboke i nježne nijanse koje daju osjećaj dragocjenosti prostoru, a da pritom ne nadjačavaju arhitekturu.

Na zidu: Rêve boja perle sjajne u dimenziji 120×240 cm / Na podu: Rêve boja noisette mat u dimenziji 120×240 cm

Tople boje s mat završetkom stvaraju prirodnu i opuštajuću atmosferu, dok biserni i plavi tonovi emitiraju svjetlost i jedinstvenost, otkrivajući beskrajni potencijal koji će se lako uklopiti u svaki stil.

Želite li opremeniti svoju nekretninu, učinite to ovim podnim i zidnim oblogama. Evo nekoliko razloga zašto odabrati ove elegantne pločice u svom domu:

Estetska privlačnost

Elegantne pločice daju domu dašak sofisticiranosti i stila. Dolaze u širokom rasponu boja, uzoraka i tekstura, što vlasnicima kuća omogućuje odabir pločica koje nadopunjuju njihov dekor i osobni ukus.

Na zidu: Rêve boja perle sjajne u dimenziji 120×280 cm / Na podu: Rêve boja jade sjajne u dimenziji 120×120 cm

Dugotrajnost

Visokokvalitetne Florim pločice poznate su po svojoj izdržljivosti i otpornosti. Mogu izdržati veliko opterećenje, vlagu, pa čak i ekstremne temperature, što ih čini pametnim izborom za područja s velikim prometom poput ulaza, kuhinje i kupaonice.

Jednostavne za održavanje

Pločice su vrlo jednostavne za održavanje jer se mogu čistiti jednostavnim otopinama i otporne su na mrlje i ogrebotine. To ih čini praktičnim izborom za zaposlena kućanstva s djecom i kućnim ljubimcima.

Na zidu: Rêve rose sjajne u dimenziji 120×280 cm

Vrijednost

Postavljanje elegantnih pločica može dodati vrijednost nekretnini jer ih mnogi kupci kuća smatraju poželjnom značajkom. Ovo može biti posebno korisno za one koji žele prodati svoj dom u budućnosti.

 

Cijeli asortiman Florim keramike možete pogledati u salonu Ceramiche Mariner u Viškovu, na otoku Krku ili sljedeći ovaj link: https://cermariner.hr/asortiman/keramika/florim/

Na zidu: Rêve perle sjajne u dimenziji 120×280 cm
Na podu: Rêve choco sjajne u dimenziji 80×180 cm


Podijeli:

Povezane objave