Kupaonice s modernim crnim sanitarijama

Posljednjih godina dizajn kupaonice hrabro se okrenuo prema modernoj elegantnoj estetici.

Tamne boje interijerima daju klasičnost i ekskluzivnost. Pa zašto ih ne unijeti u kupaonicu? Među novonastalim trendovima, crne sanitarije stekle su ogromnu popularnost zbog svoje sposobnosti stvaranja luksuznog i suvremenog ambijenta.

Nemojte se omesti uvriježenim mišljenjem da crne boje smanjuju prostor. Duboke, tamne boje ne moraju nužno preplaviti sobu – naprotiv, mogu unijeti pozitivnu, elegantnu energiju. Također postoji mnogo načina za dodavanje sjaja tamnoj kupaonici. Toplinu prostoru može dati elegantna zlatna slavina. Vrlo je važno i osvjetljenje.

Bilo da renovirate svoju kupaonicu ili gradite novu, ugradnja umivaonika, kade i bidea od crne keramike može pretvoriti vaš prostor u utočište elegancije i udobnosti.

Renomirani talijanski proizvođač Ceramica Galassia bavi se proizvodnjom keramike još od 1980 godine.

Njihova Core kolekcija keramičkih sanitarija dizajnera Antonia Pascalea bazirana je na čistim oblicima. Umivaonici su dostupni u dvije različite veličine. Mogu se postavljati na viseće i samostojeće metalne konstrukcije ili drvene ormariće. Jako se dobro slažu s keramičkim pločicama iste boje a što je vrlo moderno.

Ako se bojite da će potpuno crna kupaonica biti pretamna, izaberite sive nijanse.

Poigrajte se suprotnostima i kontrastima te dodajte bijele pločice. Jaki kontrasti, posebno onaj najjači – crno-bijeli, savršeni su partneri u kupaonici.

NEXTnarrow sudoperi prikladni su za radnu plohu ili za viseću montažu s odgovarajućim nosačem.

Izrađene jednokratnim pečenjem na visokoj temperaturi od 1250 stupnjeva, dostupne su u četiri boje od kojih je jedna i ova crna na slici gore. Novu kolekciju umivaonika možete pogledati ovdje.

Više profesionalnih savjeta o crnim keramičkim sanitarijama možete dobiti u salonima Ceramiche Mariner u Viškovu i Omišlju na Krku.