Jacuzzi® – sinonim za luksuzne kade

Kada dizajnirana tako da u vaš život unese dašak luksuza? Riječ Jacuzzi® sinonim je za svima dobro poznate vanjske hidromasažne kade ili unutarnje hidromasažne kade koje pomoću patentirane tehnologije mlaznica nude uistinu jedinstven SPA doživljaj. Jacuzzi® hidromasažne kade dostupne su u 4 različita iskustva hidroterapije.

Saznajte koji je najbolji za vas;


SWIRLPOOL®

Učinak vrtloženja inspiriran je kretanjem vrtloga vode u rječicama i potocima.

VRTLOG VODE

Hidromasažna kada, pokrenuta legendarnim Jacuzzi® sustavom mlaznica, kupačima pruža terapeutsku, okrepljujuću masažu.

PURE AIR®

Osjećaj milovanja zagrijanog zraka unutar tisuća mjehurića. To je nježno iskustvo cijelog tijela – i čisti užitak.

NAMAKANJE

Sjedenje, rastezanje, čitanje i opuštanje; kupka je jednostavan i miran užitak.


Modeli koji se danas nude na tržištu mogu se uklopiti u bilo koji prostor.


SKYLOUNGE


Odaberite Jacuzzi® kadu za vanjske i unutarnje prostore u vašem vrtu, na vašoj terasi ili u vašem dnevnom boravku.

Jacuzzi® hidromasažne kade dostupne su u različitim veličinama, bojama i dizajnima. Bilo da se želite opustiti sami ili sa prijateljima, Jacuzzi nudi široku paletu najboljih kada.


Vrste kada - oblik je bitan

Prilikom odabira savršene kade često razmišljamo koji je model najbolji, pogotovo kada imamo mali prostor.


Pravokutne kade

Najpopularnija kada je pravokutna a izbor je zaista bogat zahvaljujući raznim dimenzijama te se može koristiti i za male kupaonice.

Možda će vam se svidjeti model Arga Jacuzzi®, svestrana kadu koja je praktična za ugradnju u bilo koje okruženje ili kupaonicu. Moderna staklena dodirna ploča ovalnog oblika savršeno je integrirana u dizajn kade. Dostupna je u četiri završne obrade.


ARGA 180X90 cm


Kutne kade

Alternativa pravokutnim kadama su kutne kade čiji je duži rub uz jedan zid kupaonice. Zahvaljujući mogućnosti da se ugradi u kut kupaonice, Jacuzzi® kutna kada štedi prostor ali jednako tako pruža blagodati hidromasaže. Brojni smjerovi prema kojima se mlaznice mogu prilagoditi stvaraju potpuno prilagodljivu hidromasažu koja se, kao i protok, intenzitet i snaga, može podesiti prema vašim potrebama. Veoma je popularna jer se u nju može smjestiti više osoba istodobno.


AQUASOUL OFFSET


Samostojeće kade - romantičan dodatak kupaonici

Samostojeće kade privlače pažnju i postaju središnja točka kupaonice.

Dobro pristaju u svaku prostoriju kuće. Samostojeća kada znači udobnost i funkcionalnost, ali i estetski dizajn koji se, ovisno o konceptu uređenja, može uskladiti sa svakim stilom.

Jedna od kada koje zaista zaslužuju da ih postavite u središte prostorije je Moorea iz linije Jacuzzi® Lounge koja može biti izrađena od prikladnog i dugotrajnog materijala Techstone® za rješenja na vrhunskoj razini. Njezina površina ugodna je i glatka na dodir, dizajnirana za pružanje opuštajućeg iskustva koje uključuje sva osjetila čak i prije uranjanja u vodu. Dostupna je u mat bijeloj boji, karakterističnog ovalnog oblika, elegantnog izgleda te jedinstvene konstrukcije.


MOOREA: KADA ZA SREDIŠNJI DIO PROSTORIJE


Kade za više osoba su pravi hit a posebno ako ih postavite u vanjski prostor.

Hidromasažna kada Jacuzzi® J-445™ s otvorenim sjedenjem od 2,13 m

Posebno izdanje hidromasažne kade J-445™ koja ima šest mjesta za sjedenje i precizno je dizajnirana, sastavljena i poboljšana za optimalno iskustvo hidroterapije. Moguće je podesiti visina sjedala kako bi kupanje bilo savršeno za svakoga.


JACUZZI KADA MODEL J-445


Velika hidromasažna kada J-365™ comfort s otvorenim sjedenjem za šest do sedam mjesta za sjedenje konstruirana je za stil i udobnost. Odlično mjesto za uživanje sa prijateljima!


JACUZZI HIDROMASAŽNA KADA J-365™ COMFORT S OTVORENIM SJEDENJEM


Alimia je Jacuzzijeva velika dizajnerska kružna hidromasažna kada idealna za parove i male obitelji

Okrugla hidromasažna kada koja vas osvaja s ergonomskim sjedalima dizajniranim da pružaju udobnost vrhunske hidromasaže. Dostupna s elementima od prirodnog drva ili u spektakularnoj ugrađenoj verziji, ovo je Maxi hidromasažna kada koja se ističe u najoriginalnijim kontekstima. Dostupne su mnoge funkcije, da spomenemo samo neke: mlaznice za iznimnu masažu donjeg dijela leđa, podvodno svjetlo, aromaterapija i sustav za dezinfekciju ozonom.


ALMIA


Ako više volite ukopane vanjske kade, predlažemo model Enjoy pro: hidromasažna kada dizajnirana za male i srednje hotele i wellness centre. Kuće za odmor i apartmani dobit će tako dodatni sadržaj koji poziva na pravi odmor i relaksaciju.


ENJOY PRO


Sve kade Jacuzzi® dostupne su u prodajnim salonima Ceramiche Mariner u Viškovu i u Krku. Istražite njihovu veliku ponudu.