Florim: Pustolovina s kolekcijom Eccentric Luxe Luxury design

Najnovije vijesti iz talijanske tvornice keramike Florim: Pustolovina s kolekcijom Eccentric Luxe Luxury design.

Florim Eccentric Luxe Sage


Ne propustite priliku da unesete dodir luksuza i prirode u svoj prostor. Kolekcija Eccentric Luxe je sada dostupna i čeka da je istražite te je sada prava prilika da stvorite nešto posebno u svom domu ili poslovnom prostoru.

Florim Eccentric Luxe Smoke Black


Oniks je zagonetni dragocjeni kamen koji nas vraća u drevnu prošlost i povezuje s prirodom. Florimova kolekcija Eccentric Luxe odražava izuzetnu ljepotu ovog rijetkog i fascinantnog kamena na jedinstven način.

Florim Eccentric Luxe Cloudy White Luxury design Rex


Dokazana sposobnost da dodaju kraljevsku prestiž svakom prostoru, ova kolekcija prikazuje veličanstvenost dragulja u luksuznom i ekskluzivnom okruženju.

Florim Eccentric Luxe Sage Mint


Što nas čini zaljubljenima u ovu kolekciju? Boje koje nas ostavljaju bez daha, duboki grafički simboli koji nas vode na emocionalno putovanje kroz prirodu, čineći da se osjećamo povezano s njom.

Florim Eccentric Luxe Caramel


Ova kolekcija dočarava sanjive atmosfere putem četiri verzije sa zavojitim linijama i dvije s oblačnim, romantičnim efektom. Savršena je za uređenje interijera, stambenu arhitekturu i industriju ugostiteljstva, čime se pridružuje Florimovom izboru luksuznih kamenih površina.

Nove tehnologije za digitalni dekor omogućile su Florimu da nam predstavi žive boje, besprijekorne grafičke definicije i bogate estetske dubine.

Stvorite atmosferu koja će oduševiti vas i vaše goste, uz naglasak na održivosti i pozitivnom utjecaju na okoliš jer se ova kolekcija temelji na održivom pristupu i dio je Florimovog CarbonZero izbora klimatski pozitivnih površina koje smanjuju emisiju CO2 u atmosferu.


Ne propustite priliku da unesete dodir luksuza i prirode u svoj život. Posjetite našu web stranicu i saznajte više o ovoj izvanrednoj kolekciji koja vam može pomoći da pretvorite svoj prostor u remek-djelo.

Podijeli:

Povezane objave