FAP for your style

FAP for Your Style – Analiza boja, savjeti i trendovi za uređenje

U talijanskoj tvornici FAP Ceramiche prepoznali su važnost boja i trendova.

Ilaria Pizzoferrato je njihov Image Consulting & Trend Forecasting odnosno osoba zadužena za analizu boja i nadolazeće trendove u dizajnu interijera.

Uz stručnu pomoć Ilarije FAP Ceramiche ulaže napore da prepozna najbolje kombinacije kako bi naši interijeri izgledali dobro, ugodno i lijepo.

Ilarija nam objašnjava kako je to jednostavna tehnika u kojoj prepoznajemo spektar boja koje nam najviše odgovaraju i s kojima se najbolje osjećamo.

FAP for Your Style bavi se najatraktivnijim dizajnerskim trendovima, nudi boje, emocije, iznenađenja i kreativnost… kako bi vaše iskustvo uređenja interijera bilo ugodnije nego ikad!

Pronaći ćete savjete za uređenje koji će vam pomoći da stvorite stil koji najbolje odgovara vašoj osobnosti iz najzanimljivijih trendova, za udobne životne prostore u skladu s našim karakterom i privlačne zidove koji stvaraju dubinu i daju dozu energije.

Keramika postoji u raznim dimenzijama od velikih formata pločica do manjih formata.

Slijedite #FAPforYourStyle i pronađite najljepše boje koje govore najviše o vama!

Jungle trend

Ilarija predlaže kako zadovoljiti našu potrebu da se osjećamo slobodno okruženi zelenilom kao u prirodi. U tome joj pomažu FAP Ceramiche koje su svoju kolekciju prilagodile upravo ovom novom trendu. U tome su bili više nego uspješni pa su svoje zidne pločice iz serije doveli do te razine savršenstva i sada nude rješenja za sve tipove osoba.

Geometrijski stil

Osim jungle trenda jako je moderan i goemetrijski stil. U FAP Ceramichama imaju odgovor i na taj moderni izričaj a Ilarija nam objašnjava kako geometrijski oblici kao npr. trokut mogu vizualno postići 3D efekt bojama i površinskom obradom.

Podijeli:

Povezane objave