ARBLU dodaci za kupaonicu

Kako poboljšati svoju kupaonicu? Arblu dodacima! Galanterija….

Kada je u pitanju dizajn vaše kupaonice, svaki detalj je važan. Praktičnost i funkcionalnost su na vrhu liste. Arblu je talijanska kompanija koja nudi visokokvalitetno rješenje za vas. U ponudi je širok izbor kupaonskih dodataka koji nisu samo funkcionalni, već i podižu stil vašeg prostora. Od dozatora sapuna do držača za ručnike, Arblu ima sve što vam je potrebno za stvaranje luksuznog kupatila.

Tulip je linija koja nudi komad namještaja koji će vas zasigurno osvojiti. Okretni stup s integriranim ogledalom funkcionalno je i pojednostavljeno rješenje za pohranu svih predmeta koji su vam potrebni.

Sličnu funkciju ima i Hito, okretna zidna jedinica koja je za razliku od Hita oštrijih bridova.

Vješalice i police Tulip nude praktično i elegantno rješenje za pohranu

Kombinacija vješalice i police omogućuje vam da objesite ručnike ili odjeću, a istovremeno pružaju ravnu površinu za spremanje toaletnih potrepština ili drugih predmeta. Osim toga, elegantan dizajn Arblu Tulip vješalice i police može pomoći u stvaranju kohezivnog i modernog izgleda u kupaonici.

Držači

Držač toaletnog papira Tulip

Jedna jako važna stvar u blizini školjke je držač toaletnog papira. Osim što on mora biti na dostupnom i praktičnom mjestu, može biti i prekrasnog dizajna. Držač rola Tulip je originalnog dizajna i izrađen je od obojenog metala u Arblu bojama. Njegova struktura sadrži dvostruki oslonac: šipku držača role i oblikovanu policu kako biste uvijek imali rezervu.

Držač ručnika jednostavan za postavljanje i dostupan je u Arblu bojama. Jednostavnog je oblika i omogućuje postavljanje bilo gdje, primjerice izvan tuš kabine, pokraj kade, pokraj umivaonika. Važno je da držač postavite na strateško mjesto gdje će biti uvijek na dohvat ruke.

 

Hito kolekcija nudi police i kutije

Polica za odlaganje može se koristiti za sve toaletne sitnice ili kao držač ručnika.

Arblu proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala i dizajnirani da izdrže svakodnevnu upotrebu. Njihova pažnja posvećena detaljima i predanost kvaliteti jamče da će njihovi proizvodi trajati godinama koje dolaze.

Sa svojim širokim asortimanom proizvoda i predanošću kvaliteti, Arblu je savršen izbor za svakoga tko želi unaprijediti svoje kupaonsko iskustvo.

Za hrvatsko tržište Arblu pribor možete pogledati u salonima Ceramiche Mariner u Rijeci ili na otoku Krku. https://cermariner.hr/