Blog

2 kolovoza, 2022

Rex keramika

Rex keramika - odličan odabir za one koji traže kvalitetu i izvrsnost!
30 lipnja, 2022

Jacuzzi® – sinonim za luksuzne kade

Jacuzzi® hidromasažne kade dostupne su u 4 različita iskustva hidroterapije. Saznajte koji je najbolji za vas!
20 svibnja, 2022

Dekorativne pločice – murali

U skladu s najnovijim trendovima, interijeri se pretvaraju u cvjetne gredice, botaničke vrtove, džungle i šume, donoseći svu svježinu prirode u zatvorenom prostoru na pločicama s cvjetnim i tropskim dezenima.
11 svibnja, 2022

Armokromija – bojama do osobnog blagostanja

Prema teoriji armokromije, discipline koja definira najbolju paletu boja za svaki tip osobe na temelju tena i boje kose, svatko od nas ima svoju paletu.
17 ožujka, 2022

Prednosti walk-in tuša

Walk-in tuš je tuš koji je napravljen bez stepenica ili druge barijere koja ga odvaja od ostatka kupaonice. Takvi tuševi mogu biti prikladni za kupaonice bilo koje veličine zbog svojih minimalnih zahtjeva.
24 veljače, 2022

Black and white

Za drugačiji izgled kuhinje ili kupaonice možete odabrati elegantnu crno - bijelu kombinaciju ili pak vrlo modernu kombinaciju različitih nijansi iste neutralne boje.
1 veljače, 2022

X-STYLE: kralj minimalizma

Kada uređujete kupaonicu, uredite ju zauvijek! Kupaonica koju nećete mijenjati godinama uvijek će izgledati moderno ako izaberete X-STYLE!
1 prosinca, 2021

Uđite u svijet HI-tech kupaonica Gessi

Inovativan spoj designa, wellnessa i zvuka nova je kolekcija Private Wellness® programa. Gessi spaja HI-tech i HI-touch u savršenoj sinergiji između tehničkog sadržaja, umjetnosti i kulture.
8 studenoga, 2021

Flaminia – Kolekcija Salmistraro pobijedila je na sajmu u Bologni

FLAMINIA JE OSVOJILA L’ADI CERAMICS & BATHROOM AWARD 2021.
20 listopada, 2021

Gres keramika velikih dimenzija: razotkrivanje mitova, primjena i estetika

Stvorene u dimenzijama većim od 1,6 x 3,2 metra i debljini od nekoliko milimetara, velike ploče kombiniraju lakoću, svestranost, tehničke i estetske performanse.