Blog

21 rujna, 2023

Serenissima Promenade – luksuzni prirodni kamen

Visokokvalitetne glazirane pločice od porculanskog kamena tvornice Serenissima simbol su kvalitete, luksuza i talijanske izrade u svijetu dizajna interijera i uređenja doma.
8 kolovoza, 2023

Kupaonice s modernim crnim sanitarijama

Među novonastalim trendovima, crne sanitarije stekle su ogromnu popularnost zbog svoje sposobnosti stvaranja luksuznog i suvremenog ambijenta.
19 srpnja, 2023

Naglasite prostor ukrasnim pločicama

Ukrasne pločice mogu stvoriti fokus i dodati dramatičnost tamo gdje želite, mogućnosti su bezbrojne.
14 srpnja, 2023

Savršena kuhinja uz Florim

U svijetu dizajna interijera kuhinja zauzima posebno mjesto gdje se susreću funkcionalnost i estetika. Ako ste se odlučili za renovaciju ili kuhinju gradite potpuno iznova, pročitajte ovaj blog.
26 travnja, 2023

Kolekcija ORIGINI tvrtke Gessi – skladni spoj oblika i boje

Tražite li inspiraciju kako svoju kupaonicu pretvoriti u prostor koji doista odražava vašu osobnost? Ne tražite dalje, kolekcija ORIGINI tvrtke GESSI, skladnog spoja oblika i boja, materijala i završnih obrada, dizajnirana je da poboljšaj suvremeno blagostanje.
29 ožujka, 2023

Jacuzzi® Swim SPA Pool kao odlična alternativa pravim bazenima

Ovi bazeni nude fantastično iskustvo plivanja u kombinaciji s blagodatima hidroterapije, a sve to u manjem i praktičnijem obliku od tradicionalnog bazena.
27 ožujka, 2023

Totalni luksuz – Florimova kolekcija Rêves

Kolekcija Rêves nudi tople boje lješnjaka i čokolade koje stvaraju prirodnu i opuštajuću atmosferu, biserno plave tonove koji emitiraju svjetlost i jedinstvenost, zelene tonove žada koji otkrivaju beskrajni potencijal te elegantnu boju bisera.
15 ožujka, 2023

ARBLU tuš kade

Arblu tuš kade dizajnirane su da traju godinama dok istovremeno pružaju udobno i sigurno iskustvo tuširanja. Izrađene su od visokokvalitetnih materijala.
8 ožujka, 2023

ARBLU dodaci za kupaonicu

Kako poboljšati svoju kupaonicu? Arblu dodacima! U ponudi je širok izbor kupaonskih dodataka koji nisu samo funkcionalni, već i podižu stil vašeg prostora.
3 ožujka, 2023

ARBLU namještaj za pranje rublja

S namještajem za pranje rublja Arblu svoju praonicu možete pretvoriti u moderan i funkcionalan prostor koji će zasigurno impresionirati. Pogotovo to do izražaja dolazi ako nemate previše prostora u kojem je smješen dio za pranje rublja.