Flaminia


Flaminia

Flaminia je talijanski proizvođač sanitarija od visokokvalitetnih materijala, porculana i keramike. Flaminia surađuje sa najpoznatijim svjetskim imenima industrijskog dizajna kao što su Giulio Cappellini, Romano Adolini, Luca Cimara i drugi, te stvara vrhunski oblikovane proizvode i inovativna tehnička rješenja.


Flaminia App

App je svestrana kolekcija, dizajnirana da zadovolji razne potrebe bez napuštanja elegantnog dizajna i kvalitetne izrade koje su tipične za proizvode Flaminia. Kolekcija uključuje školjke i bide zaobljenog oblika i pažljivo dizajnirane dimenzije koje pružaju novi preokret klasikama kupaonskog namještaja. Elementi se mogu kombinirati s kolekcijom umivaonika Pass i sa drugim serijama koje proizvodi tvrtka.


Flaminia App kade

Kade iz App kolekcije mekanog su geometrijskog oblika i dobro se slažu sa ostalim kolekcijama kako one suvremenog izgleda tako i one tradicionalnog daha.


Flaminia Nude

Kolekcija Nude niz je slivova geometrijskog oblika, ali bez krute definicije. Čist i senzualan oblik naglašava ženski oblik. S Nude kolekcijom krećete prema mekšim i vijugavijim linijama. Karakteristični široki umivaonici dostupni su u tri različite veličine, sa ili bez platforme za slavinu. Mogu se ugraditi u parovima, na zid ili na klupu, a idealni su za svaku kupaonicu.

Flaminia App


Flaminia App Kada


Flaminia App Nude