Progetto Idea Stella


Progetto Idea Stella

Rođena 1996. godine kao mala proizvodna tvrtka, s godinama je Progetto Idea Stella prolazila kroz stalnu evoluciju koja joj je omogućila da bude prisutna i cijenjena na nacionalnom i međunarodnom tržištu. Danas se proizvodnja kupaonskog namještaja u cijelosti obavlja u svom objektu od 8.000 četvornih metara, koji karakteriziraju inovacije i tehnološka avangarda. Velika pažnja i pažnja tijekom proizvodnog procesa: od odabira sirovina do potrage za oblicima i dizajnom, od kvalitete proizvoda do proizvodnog sustava koji podsjeća na zanatske vrijednosti i industrijske tehnike s najboljom izvedbom.


Progetto Idea Stella - New Products

Od sada u ponudi noviteti firme Progetto Idea Stella. Bilo da želite ugoditi ljepoti oka ili težite k funkcionalnosti, sa Progetto Idea Stella namještajem nećete pogriješiti.


Progetto Idea Stella - Classic Collection

Klasična kolekcija koja će vas očarati na prvi pogled. Funkcionalni i praktični kupaonski namještaj centar je svake kupaonice.


Progetto Idea Stella - Bathroom collection

U potrazi ste za nečim zaista jedinstvenim? Bathroom collection je ono što trebate. Funkcionalnost na prvom mjestu i završna obrada zavidne kvalitete ovu kolekciju kupaonskog namještaja čini pogodnom za svaku kupaonicu.

New Products


New-Products-banner

Classic Collections


Bathroom Collections