Florim

Ceramica Vogue, talijanske glazirane kamene pločice

Ceramica Vogue je tvrtka koja osmišljava, dizajnira i proizvodi vrlo kvalitetnu keramiku. Talijanske pločice cijenjene su u cijelom svijetu i sposobne zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. U ponudi imaju široki asortiman proizvoda, npr. jednostruko ili dvostruko pečene pločice, porculansku keramiku te glaziranu kamenu keramiku.

FLAUTE

Flauti je nova kolekcija zidnih pločica od glaziranog kamena koju je osmislila Ceramica Vogue u suradnji sa studijom Marcante-Testa. Kolekcija je osmišljena tako da karakterizira arhitektonski prostor kroz mikrostrukturu, a njen nasumični raspored može reflektirati svjetlost u svim smjerovima dajući zidu zanimljivi efekt kontinuiranog kretanja.

Flaute’s uključuje dvije trodimenzionalne letvice i ravnu letvu, dostupne u veličini 5×20 cm montirane na mrežicu 40×30 cm. Dostupne su u 6 varijacija boja te mogu biti u sjajnoj ili mat izvedbi.

Flauti je pogodan za oblaganje stambenih i poslovnih unutarnjih prostora kao što su restorani ili trgovine a zbog svojih tehničkih i ekspresivnih karakteristika može se efikasno koristiti i kao obloga fasada.