Upoznajte Florim brendove

Florim je grupacija koja već više od 60 godina proizvodi pločice i ploče od porculanskog kamena. Tvrtka Florim ima globalnu reputaciju zbog svojih visokokvalitetnih proizvoda, koji su rezultat naprednih proizvodnih tehnologija i stalnog estetskog istraživanja.

Florim Grupa distribuira svoje proizvode diljem svijeta kroz dva komercijalna brenda, CEDIT i FLORIM stone, i četiri različita dizajna za svačiji ukus: Luxury Design, Creative Design, Architectural Design, and Contemporary Design (luksuzni dizajn, kreativni dizajn, arhitektonski dizajn i suvremeni dizajn).

CEDIT je brend specijaliziran za luksuzne keramičke pločice. Proizvodi ovog branda poznati su po jedinstvenom dizajnu i visokokvalitetnim materijalima. Osim pločica, Cedit nudi zanimljive dodatke i ukrase, jedinstvene po designu.

Florim CEDIT Rilievi

FLORIM stone još je jedan brend pod Florim grupom koji proizvodi fino izrađene kuhinjske ploče od porculana.

Florim stone countertops

Kolekcija Luxury Design jedan je od četiri izraza dizajna pod Florim grupom. Sadrži niz umjetničkih keramičkih pločica proizvedenih u Italiji. Kolekcija uključuje niz unutarnjih i vanjskih finih pločica od porculanskog kamena s jedinstvenim dizajnom i uzorcima.

Florim – Luxury Design/ Rex – Reves

Ovaj izraz dizajna predstavlja niz umjetničkih keramičkih pločica proizvedenih u Italiji. Kolekcija uključuje niz unutarnjih i vanjskih finih pločica od porculanskog kamena s jedinstvenim dizajnom i uzorcima.

Creative Design karakterizira inovativan i eksperimentalni pristup dizajnu keramičkih pločica. Kolekcija sadrži niz proizvoda koji su dizajnirani za pomicanje granica tradicionalnog dizajna keramičkih pločica.

Florim- Creative design/ Casa Dolce Casa- Sensi

Architectural Design usmjeren je na stvaranje keramičkih pločica koje su dizajnirane da zadovolje potrebe arhitekata i dizajnera. Kolekcija uključuje niz proizvoda koji su dizajnirani za korištenje u velikim arhitektonskim projektima.

Florim – Architectural Design/ Floor Gres- Plimatech

Contemporary Design Florim grupe nudi dizajn koji je svestran, dinamičan sa svježim površinama od porculanskog kamena dizajnirane za završetak svakog kućnog okoliša na temelju vašeg stila i osobnosti. Kolekcija uključuje niz proizvoda koji su dizajnirani da oslobode vašu kreativnost da date oblikuju prema vašim prostorima uz jamstvo Made in Florim. 

Florim- Contemporary Design/ Cerim- Crayons

Predanost Florim grupe održivosti očita je u njezinom ulaganju u održivo istraživanje i razvoj. Tvrtka ima za cilj stvoriti odgovornu, visokotehnološku i razvijenu budućnost kroz svoju inicijativu “Made in Florim”.

https://www.florim.com/en/

 
 

Podijeli:

Povezane objave