Uđite u svijet HI-tech kupaonica Gessi

Inovativan spoj designa, wellnessa i zvuka nova je kolekcija Private Wellness® programa.

Svi provodimo puno vremena u svojim kupaonicama a one nam mogu pružiti puno više od pukog mjesta za održavanje higijene. Sa Gessi proizvodima okruženi smo harmonijskim ritmovima vode a vrijeme posvećeno nama postaje svakidašnji doživljaj Private Wellnessa®.

Gessi spaja HI-tech i HI-touch u savršenoj sinergiji između tehničkog sadržaja, umjetnosti i kulture. Zato Gessi zvuk vrijedi puno više od onoga što čujemo. Čini se da ovaj privlačni dizajni poziva na prepuštanje prirodnim tonovima vode, zvuku wellnessa.

Zahvaljujući modernoj, inovativnoj arhitektonskoj geometriji, Gessi Hi-Fi uspijeva spojiti rigorozni minimalizam linija s neusporedivom funkcionalnom ergonomijom.

Meki zagrljaj Gessi privatnog wellnessa

Gessi HI-FI slavine pomiču granice se inovativnim i revolucionarnim dizajnom i komunikacijskim modelima ali unatoč tome služe cilju – pružaju vrhunski wellness doživljaj.

Koncept Private Wellness® i Hi-Fi vraća osobu u prvi plan u dizajnu interijera kupaonice jer naglašava kupaonicu koja postaje intimni i privatni životni prostor u kojem se ukućani mogu regenerirati, ponovno otkriti prednosti vode, užitak ergonomije, užitak dodirivanja materije i konačno ponovno stjecanje lakoće i udobnosti.

Okretanjem gumba činit će se da podešavate volumen vode. Pritiskom na tipku “play” bit ćete uronjeni u fascinantni ritam.

Gessi Hi-Fi koji nadilazi puku estetiku

Visoka tehnologija i ergonomija ukomponirani su u funkcionalno savršenstvo.

Precizne kontrole osmišljene su tako da potiču sve taktilne osjećaje: pritiskanje blago izbočenih tipki za aktiviranje daje vrlo ugodan osjećaj, klikanje gumba, milimetarska preciznost kontrola, sve to omogućuje postavljanje i održavanje regulacije protoka i temperature vode.


Ne samo dizajn

Gessi kolekcija osim što je moderna i privlačna, ona je i pažljiva prema potrošnji vode. Sustav održavaju nisku potrošnju čak i kada je više funkcija istovremeno aktivirano.

HI-FI ECLECTIC

Bezvremenski zvuk Wellnessa

Hi-Fi Eclectic je evolucija originalnog Hi-Fi koncepta: multifunkcionalna kontrola tuša visokog dizajna s oblicima i značajkama koje nas podsjećaju na gramofonske ploče, dizajn, tipke i gumbe stereosustava visoke vjernosti koji su ostavili dubok trag u povijest dizajna i tehnologije.

Podijeli:

Povezane objave