Trendovi uređenja kupaonica za 2023.

Kada uređujete kupaonicu imajte na umu da je to prostor u kojem vam mora biti ugodno jer u njemu provodite jedan dio vašeg dana.

Kupaonicu uređujete jednom u nekoliko godina pa treba izabrati nešto u čemu ćete se dugoročno osjećati dobro i što će vam pružiti maksimalnu funkcionalnost.

To nije jednostavno. Zato vam donosimo trendove u nadolazećoj 2023. godini kako bi se lakše odlučili u odabiru onoga što će biti dio vašeg života duže vrijeme.

Od keramičkih pločica malih formata do sjajnih verzija, donosimo vam nadolazeće trendove za uređenje kupatila.

Za nadolazeću 2023. godinu dizajneri predlažu sanitarije tamne elegantne boje

To može biti tamo zelena, tamno plava, smeđa, siva ili pak crna kaon npr. ove na slici. Istaknute sanitarije su crne boje u kontrastu sa pozadinom.

Galassia

Ako volite više suptilnu kombinaciju, izaberite sve u istoj boji, i sanitarije i zidove kao ovdje.

Arblu Pietrablu – sivi umivaonici u monokromatskoj kupaonici

Geometrija je u trendu

Terrazzo podovi s uzorkom šahovske ploče sa dodatkom sjajnih detalja biti će vrlo tražena kombinacija.

Chic retro trenuci pojavljuju se u geometrijskim oblicima.

Mariner Maioliche ‘900
Rex – kombinacija ploča u šahovskim nijansama

Ponovno su in male pločice

Nakon velikih ploča, kao totalna suprotnost vraćaju nam se male terrazzo pločice kako za pod tako i za zid. U Salonima keramike Mariner na Viškovu i Krku rado će vam pokazati uzorke malih pločica.

Mariner Duecento25

Pastelne boje na zidu

Trend koji se rodio 2022. nastavlja se i u 2023. pa će tako svatko željan osvježenja izabrati pastelne boje sa malim modernim dodatkom, sjajem!

Pogledajte ovu kolekciju Mariner Pantone. Poigrajte se bojama koje će vam u prostoriju unijeti toplinu i mir.

Ploče velikog formata sada se koriste kao obloga

Ploče velikih formata i dalje su aktualne ali se sada koriste i kao obloga. Trend je postavljanje ugradnih umivaonika od zida do zida a za prekrivanje se koriste ploče velikog formata. Najmodernije kupaonice se oblažu u motiv mramora i kamena. Pogledajte kako možete dobiti elegantni kutak sa umivaonikom pomoću glamuroznih obloga.

Sjaj je poželjan!

Sjajne površine sve više dolaze u modu a zlatna boja nikada ne izlazi iz trenda. Ovakvim pločicama lako je dobiti glamurozan izgled svake prostorije.

Sve kolekcije iz ovog bloga možete naći u salonima Mariner u Viškovu i Krku a ljubazno osoblje nacrtat će vaš prostoru u 3d programu VISOFT kako bi mogli vidjeti krajnji izgled te lakše odlučiti.

Podijeli:

Povezane objave