Slavine su kruna svake kupaonice

Dizajnerske slavine su savršen način da poboljšate izgled i atmosferu svoje kupaonice.

Estetika se najjače očituje u najsitnijem detalju a kada je riječ o dodacima za kupatilo dizajnerske slavine Remer rubinetterie su pravi izbor.

Ulaganje u moderne miješalice može svakom prostoru dati vrhunski dojam pri tome ne gubeći na uštedi vode.                      

Prilikom odabira pipe za umivaonik, imajte na umu da bi promjer slavine trebao odgovarati području na kojem će biti postavljena.

Iznimno velike slavine mogu učiniti da vaša kupaonica izgleda neprivlačno i neudobno. Odabir odgovarajuće veličine slavine za umivaonik ne samo da dodaje ugodnu estetiku vašoj kupaonici, već vam također štedi novac.

Uvijek je bolje odabrati izvrsnost umjesto cijene.

 

Dok cijena visokokvalitetne slavine može biti zastrašujuća na početku, dugoročno će vam uštedjeti novac. Kvalitetnije sanitarije dugoročno će vam se isplatiti.

Stoga bi predivne Roemer rubinetterie dizajnerske slavine od mjedi ili sjajnog kroma bile prekrasan izbor jer se mogu uklopiti u puno stilova svojim dizajnom.

Brončana slavina s završnom obradom također bi vašoj kupaonici dala tradicionalni štih.

Odaberite pravi tip slavine

Na tržištu postoje različite vrste slavina koje možete odabrati ovisno o svojim potrebama.

Zidna slavina može ići uz bilo koji stil uređenja kupaonice, bilo da je suvremen ili tradicionalan. Cijev za ove slavine mora biti provučena kroz zidove iza umivaonika.

Vrlo je popularna slavina koja dolazi s grijanim i hlađenim kontrolama koje se mogu postaviti odvojeno na sudopere i radne površine, kao i na same sudopere.

Slavina s jednom ručkom za rukovanje održavaju idealan omjer miješanja između hladne i zagrijane vode, što ih čini jednostavnim za rukovanje.

 

Odaberite Remer Rubinetterie

Slavine su jedan od najdojmljivijih aspekata koji se uklapaju u svaki stil kupaonice, bilo da se radi o minimalističkom ili raskošnom. Ali prije nego što počnete, najvažniji bi trebao biti odabir ispravnih dizajnerskih slavina dobre marke.

Remer Rubinetterie nudi veliki izbor dizajnerskih kupaonskih slavina.

ABSOLUTE je kolekcija jednoručnih slavina s modernim strogim linijama.

Miješalica izlivena u jednom bloku stvaraj elegantan kontinuitet u dizajnu.

 

Dostupne su u različitim završnim bojama

Slavina ABSOLUTE svojom se originalnošću uklapa u svaki moderni projekt opremanja kupaonice.

Serija je opremljena uloškom za keramičke diskove Ø 35 mm.

Izaberite iz velike ponude završne obrade u klasičnom kromu, brušenom niklu, mat brušenom niklu ili pak mat bijeloj ili crnoj boji.

Ako ciljate na luksuz, izaberite polirano zlato, brušeno zlato ili pak brušeni crni krom.