Serenissima Promenade – luksuzni prirodni kamen

Jedan od trenutnih trendova u opremanju kupaonice je luksuzni prirodni kamen.

Visokokvalitetne glazirane pločice od porculanskog kamena tvornice Serenissima simbol su kvalitete, luksuza i talijanske izrade u svijetu dizajna interijera i uređenja doma.

Serenissima je sinonim za kreativnost, eleganciju, tehnološke inovacije i pažnju prema okolišu od 1968. godine. 

Među kolekcijama koje nude je i Promenade, prirodni kamen koji simbolizira stoljetnu tradiciju, materijal tipičan za arhitekturu južne Francuske.

Pet različitih dimenzija i pet neutralnih, ali intenzivnih i živih boja krasi elegantne prostore sa suvremenim štihom, utjelovljujući eklektični stil koji prevladava u današnjim životnim prostorima.

U kolekciji Promenade nude se i pločice za vanjski prostor debljine 19 mm koje se osim tradicionalnog postavljanja s ljepilom (1) mogu postavljati na pijesak/ šljunak (2) ili travu bez ljepila (3) ili na izdignutu površinu (4).

Osim suvremene ljepote, naglasak je stavljen i na dugotrajnost i vrhunsku kvalitetu pa će odabir ovih pločica biti mudro ulaganje za vlasnike kuća koje traže te dvije karakteristike.

Bilo da želite kreirati svijetli bezvremenski prostor ili elegantni tamni moderni dio stambene prostorije, Serenissima nudi odličnu bazu za pod i zid.
Istražite kolekciju Promenade pločica tvornice Serenissima na ovom linku:  https://www.serenissima.re.it/collezioni/promenade/

Podijeli:

Povezane objave