Rex keramika

Rex keramika - odličan odabir za one koji traže kvalitetu i izvrsnost

Rex nudi širok izbor rješenja za unutarnje i vanjske završne radove, namještaj i radne ploče. S Rex keramičkim zidnim pločicama lako je stvoriti funkcionalne i bezvremenske prostore bez kompromisa između estetike i visoke kvalitete.

Svaka kolekcija Rex predstavlja najdragocjenije i najsenzualnije materijale koje priroda može ponuditi, vješto odabrane od strane stručnih profesionalaca.

Potrošači koji biraju Rex žele se okružiti glamuroznim, praktičnim i izdržljivim proizvodima.

Rex keramika: dimenzije, debljine, obrade

Kod Rex keramike možete izabrati efekt koji želite postići: staklo, drvo, mramor, tkanina, kamen. Želite li da Vaš prostor bude luksuzan? Pogledajte Rex pločice!

 

Rex by Florim linija je porculanskih keramičkih pločica koje će obilježiti svaki kućni i profesionalni prostor zahvaljujući pažljivom odabiru sirovina i finoj izradi.

Pločice su dostupne u različitim debljinama i veličinama, od mozaika do velikih formata koje dizajneri često preferiraju za stvaranje kontinuirane podne površine.

U skladu s najnovijim trendovima, Rex završni slojevi često podsjećaju na druge materijale poput cementa, dragocjenog mramora, drva, metala, tkanine, kamena i stakla. Efekt krhkosti stakla postignut je okruglim sjajnim oblicima.

Umjetnička privlačnost površina dragulja sa stilom i velikom izražajnom snagom marke Rex.

I Marmi di Rex je linija zidnih i podnih pločica s efektom mramora koja se izdvaja od ostalih po svojoj odličnoj grafici, venama, svjetlijim i jakim, ali harmoničnim bojama. 

I Classici di Rex svestrana je i moderna kolekcija porculanskog kamena koja se mijenja ovisno o interakciji pločica s prostorom i svjetlom.

Kolekcija zidnih pločica uključuje izbor od 5 nijansi mramora i 3 nijanse drveta koje se mogu koristiti u unutrašnjim i vanjskim prostorima. Savršeni su za oživljavanje atmosfere iz 1950-ih, ali mogu imati i suvremen izgled. 

Rex dimenzije

Dostupne su u 19 veličina koje počinju od mini mozaik pločica i dosežu najveći format od 160 x 320 cm te dolaze u 2 dostupne debljine, 10 i 6 mm.

Kolekcija I Filati di Rex predstavljena je na sajmu Cersaie 2019. To je jedinstven je projekt koji predstavlja Rubellijev najfiniji tekstil pretočen u keramiku. Zahvaljujući 34 dostupne teksture i boje, kolekcija prenosi osjećaj stoljetne izrade svile u čvrstim keramičkim pločama velikog formata koje podsjećaju na inovativne tkanine - zavodljive za oko i ugodne na dodir.

3 dostupna formata ploča dolaze debljine od 6 mm daju život inovativnim, ali visoko personaliziranim prostorima s najheterogenijim raspoloženjima.

Više o ovome trendu možete pročitati u našem blogu na https://cermariner.hr/blog/dekorativne-plocice-murali/

Oni koji žele glamur i senzualnost, traže luksuz i eleganciju, žele moderan i odlučan stil trebaju odabrati Rex keramike.

 

Inspirirana plemenitim nijansama i veličanstvenim žilama mramora, kolekcija Heritage Luxe prati nas na imaginarnom putovanju ponovnog otkrivanja umjetničke i arhitektonske baštine neprocjenjive kulturne vrijednosti koju sada imamo privilegiju naslijediti. Od davnina, palače, skulpture i spomenici u Europi stvarani su od mramora u boji, koji se smatrao gotovo oblikom prirodnog ili božanskog slikarstva zahvaljujući živopisnim venama i raznolikoj paleti boja.