Novi trendovi i boje dolaze u svijet dizajna i interijera


Ako vaš izbor nisu tamne boje pozdravite ovu seriju pločica.Poigrajte se bojama i budite hrabri. Ove pastelne boje izgledaju odlično!

Dodavanje blijedo plave, ružičaste i zelene boje može doista uljepšati svaku prostoriju. Ako mislite da vam je soba previše mračna, svijet lijepih pastelnih boja može vam pomoći.

Ove jednostavne keramičke pločice pastelnih boja savršen su način za početak dodavanja boje u vaše prostorije. Jednostavno, a učinkovito!

Boja zaista pomažu oživjeti svaku prostoriju i naglasiti njezinu funkcionalnost. Očigledno je da su i podovi bitan dio svake sobe a ne moraju nužno biti tamni.

Ceramiche Mariner imaju savršenu paletu pastelnih boja koje se jako lijepo slažu s tamnijim tonovima. Ovaj tamni pod dobio je sasvim novu konutur kraj pastelno zelenih zidova.Pronalaženje prave boje može biti veliki izazov.

Ružičasti pod? Zašto ne!

Nježna, blijedo ružičasta boja koja je idealna za bojanje različitih površina savršeno će pristajati u vaš opuštajući prostor kao što je dnevni boravak. U kombianciji sa plavom može pretvoriti svaki prostor u elegantni kutak.Ako se i dalje ne osjećate samopouzdano s previše svijetlih boja u jednoj prostoriji, onda je ovo dobar kompromis. Kombinacija neutralnih boja, poput sivih ili krem nijansi sa svijetlim pastelnim bojama. Dodavanje ovih blijedih tonova dodat će osjećaj proljeća vašoj sobi. Suptilne promjene djeluju jednako dobro i nježno naglašavajući boje.Poigrajte se bojama, kombinacija je bezbroj.Pantone kolekciju čine boje koje odražavaju mir i tišinu, što stvara osjećaj sreće i blagostanja.