Florim Nature Mood

Kako spojiti toplo i hladno? U Florimu znaju!

Mramor i drvo spojeni su tako da pozitivno utječući na naše raspoloženje. Hladnoća kamena ublažena je toplinom drva.

S Florimovom kolekcijom Nature Mood prirodno okruženje spaja se u prostorima koje je stvorio čovjek. Keramičke pločice u raznim dimenzijama i bojama stvorit će ugodan i prirodan izgled Vašeg doma.

U skladu s najnovijim trendovima stanovanja, Nature Mood zamišlja prirodu kao prvu apsolutnu vrijednost, kao dom, kao gnijezdo dobrodošlice, kao savršena sinteza onoga što čini da se osjećamo dobro a ne kao resurs kojim treba dominirati i eksploatirati.

Podovi i zidne obloge omogućujući nam da ponovno otkrijemo onu psihofizičku ravnotežu iz koje nas rastuća urbanizacija i tehnologija često tjeraju da se udaljimo. 

U ovoj kolekciji priroda postaje aktivna komponenta dizajna, miješajući paletu površina s toplim nijansama koje crpe inspiraciju iz svijeta mramora i materijala drva, s čistim, minimalističkim venama i nizom boja.

Rezultat je postizanje elegantnih prostora koji teku između interijera i eksterijera te pojačavaju prisutnost svjetla kako bi se u svakom trenutku pružio osjećaj uronjenosti u prirodni okoliš.

Mramorne površine u kolekciji donose toplinu nekim od najatraktivnijih krajolika i prirodnih binoma koji se mogu naći na zemlji.

Mood kolekcija donosi plateu boja za mramorne površine i drvo u tri završne obrade:

Podijeli:

Povezane objave