Florim Mystic Luxe

Florim ne prestaje s iznenađenjima

Nova kolekcija Mystic Luxe keramičkih ploča tvrtke Florim predstavlja vrhunac luksuza i elegancije, inspiriran fascinantnom atmosferom iz dubine Zemljine kore. Središnji element ove kolekcije je agat, čudesni mineral koji je temelj kolekcije i inspiracija za njezin dizajn.

U paleti možete birati dizajn sa ili bez zlatnog sjaja.

Znate li što je agat?

Agat, vrsta mikrokristaliničnog kvarca, poznat po svojoj raznolikosti boja – crnoj, plavoj, zelenoj, crvenoj, bijeloj, ružičastoj, žutoj, sivoj, ljubičastoj i smeđoj, nastaje u šupljinama vulkanskih i metamorfnih stijena tijekom dugog vremenskog razdoblja.

Ove šupljine, bogate silicijevim dioksidom, omogućavaju formiranje različitihboja i uzoraka, čineći agat estetski zanimljivim materijalom. Inspiriran ovim prirodnim fenomenom, Florim je stvorio kolekciju Mystic Luxe, koja donosi luksuznu eleganciju u svaki prostor.

Koristeći najnoviju tehnologiju, Florim je postigao vrhunsku preciznost u prenošenju kromiranih metala na keramiku, stvarajući interakciju sa svjetlom putem sjajnih ili satenskih tekstura.

Mystic Luxe nije samo estetski impresivan, već i funkcionalan, idealan za stvaranje interijera sa sofisticiranim minimalizmom i oazama topline i šarma.

Fascinantna atmosfera iz dubine Zemljine kore

Velike ploče porculanskog kamena iz kolekcije Mystic Luxe dostupne su u salonima Ceramiche Mariner u Viškovu i u Omišlju na otoku Krku. Veličine ploča variraju od 120×280 cm do 10×60 cm, sa završnom obradom satena ili sjaja, pružajući raznolikost i fleksibilnost u dizajnu interijera.

Ravnotežu u designu postignite jednobojnim pločama koje se u kolekciji Mystic Luxe nude u prekrasnim luksuznim bojama koje nećete lako naći drugdje:
Zlatna u mat i sjajnoj verziji kao i Rose gold, Titanium i Carbon boje pločice u
čistoj varijanti ili s diskretnim uzorkom.

Za one koji traže inspiraciju i originalnost, Mystic Luxe je idealan izbor, donoseći dašak glamura i sofisticiranosti u svaki prostor.

Pogledajte video koji će vam dočarati sav luksuz i sjaj Mystic kolekcije:

Podijeli:

Povezane objave