Dobitna Florimova 2023. godina

U dinamičnom krajoliku keramičkog dizajna, Florimovo putovanje kroz 2023. stoji kao dokaz inovacije, održivosti i globalnog širenja.
Tijekom godine, Florim je postigao izvanredne prekretnice i dobio prestižna priznanja, oblikujući priču o izvrsnosti u industriji. Ključne faze u procesu rasta tvrtke Florim uvijek su ljudi i okoliš.

Godina je bila uspješna a Florim se može pohvaliti s puno novih projekata, od kojih je svaki svjedočio predanosti pomicanju estetskih i funkcionalnih granica. Svojim projektima šire nadahnuće i novi val dizajna a konkretne Florimove internacionalne projekte u kojima možete naći novu ideju pogledajte ovdje:  florim

Od zadivljujuće privlačnosti novih kolekcija poput kolekcije Eccentric Luxe do zemljanih tonova Essential Mood, Florim je predstavio kvintet kolekcija koje su redefinirale dizajn keramike. Zavirite u svijet noviteta koje je do savršenstva doveo Florim: Florim kolekcija

Projekt CarbonZero hrabra je inicijativa koja naglašava Florimovupredanost brizi za okoliš. Kompenzacijom emisija CO2 i prihvaćanjemklimatski pozitivnih površina, Florim postavlja novi standard održivosti unutar industrije.

Nadalje, objavljivanje 15. izdanja Izvješća o održivosti ponovno potvrđuje Florimovu nepokolebljivu predanost transparentnosti i odgovornoj poslovnoj praksi. Uz ulaganja u projekte dekarbonizacije i inicijative za društvenu odgovornost, Florim nastavlja postavljati nova visoka pravila.

U području održivih inovacija, Florim se pojavljuje kao pionir, zalažući se za električnu mobilnost i rješenja čiste energije. Pokretanje pilot projekta e-mobilnosti i inauguracija nove vodeće trgovine u New Yorku naglašava Florimov globalni otisak i pristup budućnosti.

Kao dobitnik višestrukih nagrada za dizajn, Florimova postignuća odražavaju njegovu nepokolebljivu predanost izradi, inovaciji i održivosti. Osvojivši Green Good Design Awards s kolekcijom Nature Mood, Best Managed Companies 2023, Sustainability Award i Gran Design Etico Award Florim se uzdigao na ljestvici svjetskog designa. CEDIT blista kolekcijom Compatta, osvojivši i Frame Awards i Archiproducts Design Awards.
Svakim pothvatom Florim iznova potvrđuje svoju poziciju pionira u svijetu keramičkog dizajna, izazivajući strahopoštovanje i divljenje svakom položenom pločicom.

Podijeli:

Povezane objave