Black and white

Za drugačiji izgled kuhinje ili kupaonice možete odabrati elegantnu crno – bijelu kombinaciju ili pak vrlo modernu kombinaciju različitih nijansi iste neutralne boje. Takva kombinacija može prostoru dati sofisticiran izgled.

Snaga crne boje povezana je s minimalizmom bijele boje kako bi se dodatno naglasila karakteristika mramora, njegova čvrstoća i monumentalnost.

Igra svjetlosti i jakih kontrasta uspješno definiraju površine pa je tako Floor Gres B&W Marble kolekcija savršena za naglasak prostora.

U neutralnoj kupaonici još će se više istaknuti detalji kao što su slavine ili ogledala. Također možete razmotriti slavine boje mjedi, zlatne ili vrlo moderne bijele i crne slavine.

Neutralne boje keramike također će se dobro uklopiti u kupaonski namještaj od drva gdje će toplina ovog materijala ublažiti hladnoću prostora. Mekoću prostora možete postići i detaljima ; ogledalima, slikama, zelenilom i ostalim detaljima koji će ublažiti hladnoću neutralne boje.

Osvjetljenje je ključno kod ovakvih tamnim kupaonicama pa tamo gdje nema prirodnog svjetla treba obratiti pozornost da se to nadoknadi pomoću ambijentalne rasvjete koja je neophodna da tamni kutovi ne izgledaju dosadno.
Više pročitajte na Floor Gres B&W Marble.

Podijeli:

Povezane objave