Arblu dekorativni radijatori

Svi volimo da je u kupaonici toplo i ugodno. Nakon što ste odabrali keramičke pločice i sanitarije, red dolazi i na one manje glamurozne detalje kao što je odabir kukica za ručnike, držače za toaletni papir i ostale sitnice te odabir uređaja za grijanje. 

Izvor topline u kupatilu ne mora biti neugledna grijalica. Pogledajte veliki izbor zidnih radijatora koje nudi renomirani talijanski proizvođač Arblu.

Dekorativni radijatori izrađeni od mramornog praha Livingstone® rezultat su dugotrajnog istraživanja i  inovativne, patentirane tehnologije. Mramorni prah, nusproizvod obrade rezanjem mramora, ponovno se koristi i aglomerira s vodom i vezivnim sredstvima za stvaranje visokoučinkovitih i sofisticiranih predmeta namještaja. 

Od tog materijala izrađeni su i ovi dekorativni radijatori koji oblikom podsjećaju na mala remek djela. Radijatori se nude u puno raznih dezena i oblika odnosno dimenzija.

Neke od dimenzija i oblika radijatora raznih tekstura: 

Sve dimenzije pogledajte na ovo linku: https://www.arblu.it/en/prodotti/termoarredi-en/

 

Osim teksture radijatora, boja je još jedan važan element kojim možete postići personalizaciju prostora. Veliku paletu boja, čak 44 koje možete odabrati za radijator pogledajte ovdje: https://www.arblu.it/en/product/aperoso/#overview