Cermariner

Remer rubinetteria je na talijanskom i međunarodnom tržištu prisutan već 45 godina. Neprestano razvija svoju široku i cjelovitu paleta proizvoda. Bogata ponuda garantira veliki izbor. Izaberite između linija Summary, Qubika, Dream, Classic line, Liberty, Infinity ili Shut off.

REMER 2021-22: sve vijesti u videu i katalogu
18.5.2021

Remer Rubinetterie sa zadovoljstvom predstavlja novu kolekciju 2021.-2022.: Cjelovita i učinkovita rješenja za najnovije estetske i dizajnerske potrebe interijera, uz stalnu pozornost na širok izbor stilova, veličina i funkcija koje vam uvijek omogućuju maksimalnu prilagodbu vašem projektu.

Remer Rubinetterie kolekcija 2021-2022 uključuje slavine za kupaonicu i kuhinju, wellness kade i tuševe, slavine za kromoterapiju, senzorske i vremenske slavine za javne prostore te kupaonske dodatke.

Neke od glavnih vijesti koje ćete pronaći u ovom videu: https://youtu.be/y0nqZHNT-KI

KUPAONSKE SLAVINE


Kolekcija ENERGY nudi nove slavine s profinjenim dizajnom a osim kromiranih, dostupne su u 4 varijante završne obrade.

Kolekcija ABSOLUTE potvrđuje se kao jedno od najpopularnijih rješenja slavina u DESIGN asortimanu- Sada je dostupna i varijanta poluge 2 sa središnjim otvorom.

Video: https://youtu.be/CIkP-sTszCA

INOX DESIGN

Potpuno novi odjeljak posvećen ljubiteljima estetske privlačnosti i funkcionalnosti nehrđajućeg čelika. Kolekciji slavina X STYLE INOX dodani su tuš setovi, tuš glave, higijenski tuševi, kupaonski pribor i kuhinjske miješalice: svi od nehrđajućeg čelika s efektom brušenja.

WELLNESS RJEŠENJA

Kit Wellness: novi prijedlozi za komplete za tuširanje i kadu s najtraženijim modelima tuš kabina i ručnih tuševa.

Mat crne tuš kade od nehrđajućeg čelika: izbor ultra ravnih mat crnih tuš kabina za koje je moguća dodatna obrada.

Higijenski tuševi: kompleti higijenskih tuševa obogaćeni su novim estetskim i funkcionalnim rješenjima poput progresivnog miješanja i integriranu devijaciju miješalice za umivaonik.

KUHINJSKE SLAVINE

Kolekcija COLOR: novi modeli miješalica s opružnim premazom i COLOR LED LIGHT uloškom za oplemenjivanje kuhinjskog interijera regenerirajućom vrijednošću svjetla i boja.

Zbirka ELEGANTNA KUHINJA: potpuna kolekcija novih modela miješalica za sudopere modernih i minimalnih oblika sa dizajnerskim detaljima kao što su stožasta baza i inovativni uvlačni sustav tuša na izvlačenje.

SENZORNE SLAVINE

4 nova modela proširuju raspon slavina sa senzorima namijenjenih javnim okruženjima.

PRIBOR ZA KUPAONICU

Kolekcija GUEST: nova kolekcija kupaonskog pribora od mjedi. Dostupna u završnoj obradi za savršeno usklađivanje s bojom slavina.