Nord

Nord

Slavine Nord spoj su odličnog dizajna, vrhunske kvalitete i povoljne cijene. Namijenjene su osobama koje traže odličnu kvalitetu u svakom proizvodu, ali žele također i estetski privlačno rješenje po atraktivnoj cijeni. Sve slavine sklopljene u Nord Produktu imaju vrhunske karakteristike, a svaka slavina prije završnog pakiranja prolazi testove kvalitete. U slavinama koristimo regulatore mlaza vode iz NEOPERLA* koji imaju inteligentno rješenje za uštedu vode.

Sitnice čine razliku. Provjerite kako mali detalji mogu dovesti do velikih rezultata i izaberite Nord. Kvalitetu proizvoda firma Nord Produkt dobiva stalnim ulaganjem u proizvodnju i procese, najboljim strojevima na tržištu, predanim odabirom materijala kod najboljih svjetskih proizvođača i upornom kontrolom kvalitete.


Schmidler

Slavine Schmidler namijenjene su, kako vrhunskim estetama tako i pustolovima, klasičarima i svima koji na prvo mjesto ne žele staviti samo jednu funkciju slavine, osobama koje ne žele kompromis, već su na prvo mjesto stavili i kvalitetu i stil i pouzdanost i funkcionalnost.

Slavine i galanterija Schmidler cijenjeni su zbog svog inovativnog dizajna i prvoklasne kvalitete i rezultat su pomnog odabira između različitih stilova i pravaca. Proizvedeni korištenjem samo najboljih materijala i načina proizvodnje, proizvodi će trajati godinama i sigurno će zadržati svoje kvalitete i atraktivnost.


Kuhinjske slavine

Sve slavine Nord izrađene su od iznimno kvalitetnih sirovina. Mesing visoke čistoće. 10 godina jamstva na slavine. Za sve eventualne poteškoće osiguran je servis na području cijele Hrvatske. Slavine također imaju certifikate kvalitete od ZIK-a. Svaka slavina prolazi testiranje pritiska.

Nord


Schmidler


Kuhinjske Slavine