Cermariner

Hansgrohe

Njemačka tvrtka Hansgrohe osnovana je daleke 1901.g. Tvrtka proizvodi tuševe i miješalice za kupaonice i kuhinje, a poznati su po svojim inovativnim tehničkim rješenjima kao što su EcoSmart (smanjena potrošnja vode), AirPower (mješanje zraka i vode) i QuickCelan (jednostavno i lako čišćenje).

Hansgrohe – Croma

Razlog zbog kojeg ćete se duže tuširati: tuševi Hansgrohe Croma. Tražite li sjajne ideje za svoju kupaonicu iz snova? Gradite li novu kupaonicu ili renovirate staru? Volite li trendove i želite li među vrhunskim kupaonicama potražiti nešto za uređenje svoje? Onda ste na pravom mjestu. Croma

Hansgrohe – News 2017

Pratite uzbudljive ideje i koncepte koje su za tvrtku Hansgrohe osmislili renomirani dizajneri. Tuševi, miješalice i sustavi za tuširanje marke Hansgrohe postati će centar vaše kupaonice.

Hansgrohe – Pulsify

Moderna linija tuševa obavija vaše tijelo mikrofinom mlazom PowderRain i optimalno se prilagođava vašem prostoru – čak i ako ga ima vrlo malo. Uživajte u neusporedivim doživljajima tuširanja, sjajnim funkcijama koje povećavaju udobnost i individualnim kombinacijama dizajna!

Hansgrohe – Finoris

Bilo da se radi o stambenoj zajednici ili obitelji: što više ljudi živi zajedno, potrebe su raznovrsnije. Miješalica za umivaonik Finoris koja se odlikuje minimalističkim dizajnom ispunjava te zahtjeve uz maksimalnu fleksibilnost jer su rutinske radnje u kupaonici znatno udobnije uz teleskopski tuš s dvije vrste mlaza. Nova miješalica vrhunski je izbor za ljubitelje dizajna obilježenog ravnim linijama.

VIše na: hansgrohe.hr

Pulsify

Finoris